Meny
Meny

Hvordan er det å jobbe på Teknisk avdeling? Vår medarbeider forteller!

Hei David!

Hvordan vil du beskrive din rolle på kundesenteret?

Jeg jobber som Lead koordinator og bydelskoordinator på kundesenteret, som er en del av teknisk avdeling. Min hverdag består av å ta i mot henvendelser fra kunder, brukere og pårørende. Her snakker jeg med forskjellige personer hver dag. 


Hvordan er det å være en del av teknisk avdeling?

Teknisk avdeling er en kjempefin avdeling å jobbe i. Det er høyt under taket, og samtidig er alle innenforstått med at vi gjør en viktig jobb. Jeg har gode kollegaer som er selvgående og hjelpsomme. Vi har alltid tid til å slå av en prat med hverandre i løpet av dagen, det være seg en seriøs samtale eller en spøk.

Hvordan samarbeider du/teknisk avdeling med helsepersonell på responssenteret?

Helsepersonell kommer som regel til meg dersom det er noe de lurer på. Det går i det meste i tekniske spørsmål, men her også så kommer de innom teknisk for å slå av en hyggelig prat. Vi er innenforstått med at vi fungerer som en helhet. Dette fører til at alle i Careium Norge jobber tett sammen og har en god tone seg i mellom.

Hva ville du ha sagt til de som er nysgjerrig på å søke seg til oss?

Bli med å gjøre en forskjell! Du kommer inn i et profesjonellt miljø, med mange gode kollegaer. Ingen dager er like og du treffer på alle typer mennesker.

Velkommen om bord!Lurer du på hvordan det er å jobbe som helsepersonell også? Les hva vårt helsepersonell forteller her