Meny
Meny

Våre råd om forberedelser til et intervju hos Careium Norge

Det er ingenting mer vi ønsker enn at alle kandidater skal ha en god opplevelse i møte med oss. Derfor ønsker vi å gi alle kandidater gode råd til jobbintervju hos oss, så de kan stille godt forberedt. 

Steg 1: Annonsen 
Vi anbefaler deg å lese nøye hva arbeidsoppgavene består av, personlig egnethet og kvalifikasjoner som vi er på søken etter. Vi kommer til å stille spørsmål som er relatert til det under intervjuene, så det er en god ide å ha gjort seg opp noen tanker om det i forkant. 

Steg 2: Careium Norge AS

Vi anbefale deg å lese deg godt opp på oss i forkant av et møte med oss. Det står mye informasjon på vår hjemmesiden, om oss, kulturen og våre verdier.

Vår visjon og verdier er ekstra viktig for oss, og vi ønsker å finne kandidater som matcher disse. 

Steg 3: Oppmøte
Vi anbefaler alle å møte til avtalt tid, og hvis det skulle oppstå noe så er det bare å kontakte intervjupanelet.

Steg 4: Kom som du er 
Vi har ingen spesielle krav når det gjelder antrekk, så kom som du er. 

Steg 5: Vær deg selv
Vi har full forståelse for at noen har mer erfaring med å være på intervju enn andre, og uavhengig av det så har vi full forståelse for at man kan bli nervøs. 

Men ha i bakhodet at vi skal i like stor grad "selge" oss inn til deg, som at du skal "selge" deg inn til oss. Det er derfor helt trygt å si noe feil eller rart i møte med oss, for vi har tar det meste med et smil. 

Steg 6: Bruk eksempler under intervjuet
Intervjupanelet vil styre møtet og være timekeeper underveis, men vi har alltid som mål at samtalen skal føles naturlig og ikke oppleves som stressende for noen av partene.

Under intervjuene vil vi stille en rekke spørsmål, så vi oppfordrer deg å svare tydelig, konkret og gjerne komme med eksempler på tidligere opplevelser eller erfaringer. Vi oppfordrer også til å ta betenkningstid eller komme tilbake til et spørsmål senere hvis det vil gjøre svaret ditt bedre. 


Vi ser frem til å møte deg, og vi håper disse rådene kommer godt med på veien til et møte hos oss!